Hír: : Felhívás
(Kategória: Aktualitások)
Küldte: Gyongyosi_AZ
2020 okt. 23. péntek - 07:30:17

Kedves Vitorlázórepülő Barátaim,

Az MVSz elnöksége önkénteseket keres a Szövetség céljainak megvalósításához, illetve tovább fejlesztéséhez a Média, Keret, Oktatási, Légtér és Gazdasági állandó munkacsoportjaiba.

Aki szívesen segítene, kérjük küldje jelentkezését az -Email- címre.


A funkciók társadalmi alapon működő megbízatások, az MVSz-nek nem áll módjában semmilyen jutást vagy költségtérítést biztosítani, a nagyon indokolt esetek kivételével (ilyen lehet például, ha a munka elvégzéséhez szükség van valamely eszközre, például számítógépre, amely azonban az MVSz tulajdonában marad).

A jelentkezőnek rendelkeznie kell elsősorban megfelelő motivációval, és az esetleges funkcióhoz szükséges végzettséggel, vagy jogosítással.

- Társadalmi kapcsolatokért felelős és Média Bizottság munkacsoport:
Rozsnyai Gábor, profi újságíró a munkacsoport vezetője. Keresünk mellé olyan, a közösségi médiában is jártas személyeket, akik segítenének a Szövetség ismertségének növelésében. A Facebook csapat tagjai jelenleg Kiss Adrienn (Glidingirl blogger) és Kolos-Lakatos Tamás (Kolos Feri fia, aki az Édesapja fotóit osztja meg), valamint Bujdosó Csaba (aki a pilóta videókat csinálja és osztja meg).
Olyan agilis repülő barátok segítségét várjuk, akik legalább heti 2-3 órát rá tudnak szánni arra, hogy sportunkat különböző csatornákon (közösségi média, illetve a honlapon) keresztül népszerűsítsék és folyamatosan tájékoztassák a közönséget a Szövetség munkájáról és eredményeiről.

- Válogatott Keret munkacsoport:
Szabó Péter Vezetőedző munkáját egyelőre Bartolf Richárd és Vámosi Tomi segítik, de szívesen látunk további olyan agilis sportszakembert akinek van megfelelő versenytapasztalata, motivált, szívesen vállal gyakorlati és elméleti távrepülő készségfejlesztést, és járatos a vitorlázórepülés tervező és kiértékelő szoftverek (pl.: SeeYou) erre a célra történő alkalmazásában.

- Oktatási munkacsoport:
Keresünk adminisztrációt segítő, illetve auditor sporttársat, Vámosi Miklós kiképzésvezető mellé, aki nem csak az országszerte jelenleg 220 növendék képzését 206 oktató és 28 szakmai vezető által biztosító MVSz DTO szervezet képzésvezetője, de az MVSz Oktatási Munkacsoport vezetőjeként minden magyar vitorlázórepülő oktatási és képzési feladatainak koordinációjával és a területhez kapcsolódó érdekképviseletével megbízott képviselője.

- Légialkalmasság fenntartási munkacsoport:
Keresünk repülő mérnöki végzettséggel rendelkező motivált sporttársat, Kiss Gyula és Marosi Krisztián mérnök urak mellé.

- Légtér munkacsoport:
Keresünk jó tárgyalókézséggel rendelkező, a SERA-ban és a magyar vonatkozó jogszabályokban járatos, megfelelően motivált sporttársat.

- Gazdasági és adminisztrációs munkacsoport:
Keresünk motivált, gyorsan dolgozó sporttársakat alapvetően adminisztrációs feladatok ellátására. A csoportba eddig jelentkezett Kruchio Gyöngyi okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő, könyvvizsgáló, illetve Daróczy János úr az MVSz oszlopos tagja.


- Angol-magyar fordító:
Keresünk olyan sporttársat, aki motivált és viszonylag rövid határidővel képes vitorlázórepüléssel kapcsolatos szakanyagok, sajtók fordítására.

2020. október 23.

Az MVSz Elnöksége nevében,
Köszönettel,
Gyöngyösi András Zénó


Ezen hír származási helye: Magyar Vitorlázórepülő Szövetség
( http://soaringhungary.hu/news.php?extend.1007 )


Memória használat: 2,457kb