Hír: : Közgyűlési napló V. kötet
(Kategória: Aktualitások)
Küldte: Gyongyosi_AZ
2020 dec. 20. vasárnap - 19:08:53

A Rally Kupa kiírás egyhangú elfogadását követően ma délben megnyílt a 2021. évi költségvetés vitája. Az Elnökség kidolgozott egy gazdálkodási koncepciót
http://soaringhungary.hu/e107_files/downloads/gazdalkodasiKoncepcio.pdf
amelynek elválaszthatatlan mellékletét képezi a 2021. évre tervezett bevételeket és kiadásokat tartalmazó költségvetés táblázata.
http://soaringhungary.hu/e107_files/downloads/kltsgvetes_2021.xlsx

A bevételek gerincét a tagdíjak adják, mely már második éve sávos rendszerben kerül megállapításra. Bár a tagdíjak mértékében az egyes sávokban azóta sem történt változás, a klubok létszámában beállt kedvező folyamat eredményeként új, 100 fő feletti taglétszámú sáv került bevezetésre, amely felvetette a lehetőségét annak, hogy a rendszer finomításával még egyenletesebbé váljon a terhek elosztása.

A Szövetség gazdálkodásának irányítását 2021-től Hársfalvi Péter Alelnök Úr veszi át, az adminisztratív feladatokat, beleértve a könyveléssel, NAV és ügyfélkapus ügyintézéssel, számlázással járó terheket pedig Kruchió Gyöngyi sporttársunk veszi kézbe, Szűcs Patrícia és Nógrádi József segítségével. Munkájukat mindannyian önkéntes felajánlás formájában biztosítják a Szövetség, és ezáltal minden magyar Vitorlázórepülő szolgálatára. Köszönjük szépen nekik ezt a nemes gesztust.

Az utolsó napirendi pontról döntő szavazás holnap délig tart.
2020-12-20
Gyöngyösi András Zénó


Ezen hír származási helye: Magyar Vitorlázórepülő Szövetség
( http://soaringhungary.hu/news.php?extend.1020 )


Memória használat: 2,451kb