Hír: : Közgyűlési napló VI. kötet
(Kategória: Aktualitások)
Küldte: Gyongyosi_AZ
2020 dec. 21. hétfő - 20:18:39

Ma délben a Küldöttek elfogadták az Elnökség által készített gazdálkodási koncepciót és a 2021. évi költségvetési tervet. Köszönjük szépen a bizalmat, igyekezni fogunk továbbra is a szabályos és transzparens gazdálkodás betartása mellett hangsúlyt fektetni arra, hogy gyakori hírekkel szolgálva bárki naprakész információkat szerezhessen a szervezet gazdasági és szakmai munkájáról.
Tekintettel arra, hogy a korábban már tárgyalt Alapszabály módosítás során a Sportbírói Testületre vonatkozó kiegészítés megalkotásához még nem állt rendelkezésre kellő információ, a többi, egyszerűbb döntést igénylő kérdésben hozta meg eddig a Tisztelt Közgyűlés a határozatait. E munka végeztével ma délután nyílt meg a lehetőség arra, hogy az utolsó, még nyitott kérdés is lezáruljon.
Hamarosan megindul a szavazás az "Alapszabály módosítás II. -- Sportbírói Testületre vonatkozó kiegészítés" című kérdésben, amely várhatóan holnap délig tart.
A legutóbb 2020. október 03-án módosított Alapszabály szövege, benne kiemelve sárga színnel a mostani Közgyűlésen már módosított, illetve jelenleg kiegészítésre váró részekkel, megtalálható a Szövetség honlapján, a Közgyűlési Dokumentumok között:
http://soaringhungary.hu/e107_files/downloads/MVSz_alapszabaly_20201221.pdf
2020-12-21 20:20LT
Gyöngyösi András Zénó


Ezen hír származási helye: Magyar Vitorlázórepülő Szövetség
( http://soaringhungary.hu/news.php?extend.1021 )


Memória használat: 2,451kb