Hír: : MRSZ KÖZGYŰLÉS 2018 február 17.
(Kategória: Aktualitások)
Küldte: darojanos
2018 febr. 15. csütörtök - 11:02:47

Kedves Mindnyájan,

Lezajlott az MRSz közgyűlés, igen magas, közel 90%-os részvételi arány mellett, konstruktív hangulatban. Köszönet minden tagszervezetnek, akik demonstrálták, hogy ebben a kilátástalannak tűnő, válságos helyzetben is érdeklődést mutatnak a Szövetség jövője iránt.

A rendkívüli Közgyűlés elsődleges célja a tisztségviselő-választás volt a két korábban lemondott elnökségi tag helyére, de a közgyűlés előtt nem sokkal lemondott Kerekes László is, és az elnöki helyzetértékelést követően Mészáros László Elnök úr és Ötvös Béla elnökségi tag is lemondott (utóbbiak a soron következő közgyűlés napjával hatályosan), teret nyitva ezzel a teljes tisztújításnak.

Tekintettel a közeljövőben rejlő sok bizonytalanságra, a 2018-as költségvetésről szóló határozatot a közgyűlés elnapolta, majd Hársfalvi Pált megválasztotta az MRSz alelnökének és Gyöngyösi András Zénót elnökségi tagnak.

A közgyűlést követő elnökségi értekezleten egy következő, teljes tisztújításra, költségvetés elfogadására és Alapszabály módosításra is lehetőséget adó, Rendkívüli Közgyűlés összehívásáról döntöttek, melynek helyszíne - szponzori felajánlásnak köszönhetően - egy rendkívül exkluzív, belvárosi stúdió lehet, március 24-én, ezzel is demonstrálva az MRSz megújulását.

Üdvözlettel,
Gyöngyösi András Zénó
MVSz ElnökEzen hír származási helye: Magyar Vitorlázórepülő Szövetség
( http://soaringhungary.hu/news.php?extend.881 )


Memória használat: 2,477kb