Hír: : MVK TASKER 2019
(Kategória: Aktualitások)
Küldte: darojanos
2019 ápr. 04. csütörtök - 17:33:05

Paszternák Laci munkájaként elkészült a program 2019 évi változata (v1.91).
Laci jelentősen kibővítette a program szolgáltatásait, az MVK szabályai szerinti taszkoláson és pontszámításon kívül alkalmas az igc fájlok teljes kiértékelésére, ellenőrzésére, látványosan lefuttatható vele a repülés minden fázisa.
Alkalmas továbbá a Rally Kupa versenysorozat pontszámítására is, az MVK-tól eltérően idén csak deklarált (RT) feladatként értékeli a távokat (ahol a pilóta eltér a kiadott feladattól, az a pont a Rally Kupában virtuális terepleszállásnak minősül, de az MVK-ban változatlanul szabad távként értékelhető).
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a pontszámítás képlete változott, ezért a tavaly feltöltött v9.1 verzió idén már nem használható, frissíteni kell.

A „Tasker 2019” Laci szellemi terméke, aki díjmentes használatra felajánlotta a vitorlázó repülő társadalom számára, ezúton is köszönjük neki!
Az MVK Tasker 2019 elérhető a - Letöltések - Dokumentumok – menüpontunkból, a telepítéséhez és használatához sok sikert kívánunk. A telepítés közben megjelenő vírusriasztásokat nyugodtan hagyjátok figyelmen kívül, a programot az AVAST víruslabor is bevizsgálta és tisztának minősítette.

Az MVK ONLINE felület továbbra is a Sportbírók kezelésében működik, akik felelősek az általuk feltöltött távok tisztaságáért, a verseny sportszerűségének biztosításáért. Ez a kiegészítő program megkönnyíti a munkájukat, de lehetőséget ad a versenyzőknek, érdeklődőknek, hogy fizetős program nélkül is elemezhessék saját és társaik repüléseit, továbbá ellenőrizhetik, hogy Sportbiztosuk a maximális pontszámot hozta e ki repülésükből. Ezzel a lehetőséggel is segíteni szeretnénk fiatal teljesítményrepülőink szakmai fejlődését és a nagyobb nyilvánosság erejével emelni versenyünk színvonalát, tisztaságát!

darojanos
VTSBEzen hír származási helye: Magyar Vitorlázórepülő Szövetség
( http://soaringhungary.hu/news.php?extend.897 )


Memória használat: 2,477kb