Hír: : VERSENYENGEDÉLYEK, FAI LICENCE 2019 (REMINDER!)
(Kategória: Aktualitások)
Küldte: darojanos
2019 ápr. 02. kedd - 16:51:01

Idén a NAC munkájával a Magyar Vitorlázórepülő Szövetség lett megbízva, így többek között a FAI versenyengedélyek kiadásával valamennyi légisport szakág számára.
Az MVSz nem építette be a FAI tagdíjat a saját tagdíjába, azt központi forrásból szándékozunk fedezni. Ezzel szemben az a döntés született, hogy a FAI versenyengedélyeket csak a versenyzők számára váltjuk ki. Szakmailag aggályos volt az a korábbi gyakorlat, mely szerint minden regisztrált főnek „jár” a nemzetközi versenyengedély.
Kérjük a klubokat, hogy adják meg versenyzőik névsorát, hogy a versenyengedélyeket időben ki tudjam váltani. Ez a hazai versenyekhez is szükséges, tehát javaslom, hogy még az MVK résztvevőket is szerepeltessék a névsorban. Az engedély kiadásának feltétele, hogy az egyesületi tagdíjak rendezve legyenek és minden érintett pilóta regisztrálva legyen a Nyilvántartó rendszerünkben.
Kérjük azon tagszervezeteinket, akik a tagdíjukat és nyilvántartásukat még nem rendezték, hogy a lehető legrövidebb időn belül pótolják, és versenyzőik listáit küldjék meg címemre!
Kérdés esetén, telefonon vagy e-mailben keressetek meg, szívesen állok rendelkezésetekre!
darojanos
MVSzEzen hír származási helye: Magyar Vitorlázórepülő Szövetség
( http://soaringhungary.hu/news.php?extend.924 )


Memória használat: 2,480kb